Grocceni viccoldalai

Nem értem

home


Áttekintés


Mindjárt az ország kapujában
 • Pénzváltás, mely a magyarokat bemutatja
 • Hiénák
 • Lehúzás nagyban


 • A hálátlan nép
 • 47 ezer forintból igenis meg lehet élni!
 • Gúnyolódó fényképek


 • Építsünk országot!
 • Dübörög a gazdaság


 • Pénzügyek
 • 27 százalékos ÁFA
 • Hogy is van ez?
 • Rezsicsökkentés
 • A nemzet gázszerelője


 • Magatartás, fegyelem, törvénytisztelet
 • Amit nem tudnak a magyarok
 • Hugyos ország
 • Mindenki telefonál • Pénzváltás, mely a magyarokat bemutatja

  Magyarországra érkezik a túrista, az üzletember, vagy akár az annak idején idegenbe szakadt hazánkfia és a Liszt Ferenc repülőtéren lévő tőrténő csomagfelvétel után azonnal meg is látja a "Change / Geldwechsel / Pénzváltás" feliratot.
  - Ez a nép tényleg nagyon előzékeny - gondolja. Nem kell a városban pénzváltót, vagy bankot keresni, ezzel tölteni a drága idejét. Nosza be is váltja az összes erre szánt pénzát a jó magyar Forintra.


  Hiénák

  Barátunk, miután eltette a frissen beváltott Forintköteget, hát gyorsan keresi a metrót, a gyorsvasutat, vagy éppen bármilyen kapcsolatot, mely a városba, a szállodájába repíti.
  Nem találja, nem talál semmi olyan nyilat, feliratot, utalást, mely egy esetleges tömegközlekedési szintre utalna. Csak "érkezés" és "indulás" nevű szintek vannak.
  De hamar felderül az arca, mikor kilép az épületből és egy csomó taxit lát. Hát ez ám a kánaán! Ezek egymással versenyeznek az előzékenységben, udvariasan elveszik a kézipoggyászt és szinte betuszkolják a külföldi vendéget a kocsijukba az előzékeny sofőrök. Már indul is a megadott szálloda felé. Szép széles sztrádán haladnak - hmmm, ezek a magyarok azért adnak magukra.
  Aztán másik sztrádára fordul a taxi (valami M3) és már közeledik is a már ismert panoráma, a már 56-ban is álló fából készült hullámvasút, vagy az állatkerti sziklák.
  Meg is érkeztek a szállodához és 58 ezer Forint a számla. Bagatell, gondolja a vendég, hiszen egy halom pénzt kapott a Dollárjáért. Nem kér vissza a 3 húszezresből, hiszen megdolgozott a borravalóért az "előzékeny" taxis.  Lehúzás nagyban

  Egyszer évekkel ezelőtt Budapesten az USA nagykövetségére kellett mennem.
  Hát, ide bizony nem volt könnyű bejutni.
  Előzetesen telefonon egyeztettem, majd a kapott időpontra fókuszálva leparkoltam a kocsit a Szabadság tér alatti mélygarázsban. Na, ez már színvonalában is hasonlít arra ahová utazni fogok.
  A nagykövetségre bejutni olyan, mint egy amerikai repülőtér, vagy a szabadság szobor. Táska röntgenezés, fémkeresés a testen, papír kitöltése, stb.

  Bejutottam, aztán a megbeszélt időpontban szólítottak is az ügyintéző ablakhoz. Mondták, hogy majd szólítanak, mikor elkészül a papírom - ez kb. 1 óra lesz.
  Hát ezen egy óra alatt elolvashattam az ügyfélcsarnok minden faliújságát és itt ért egy nagyon szégyenletes meglepetés.

  Angol nyelven tájékoztatják a követség munkatársait és az ott megforduló klienseket, hogy melyek a környéken azok a vendéglátóipari egységek, melyeket nem ajánlanak. Ezeken a helyeken becsapják a vendéget és lehúzzák a bankkártyájukat.

  Fel is sorolnánk ezeket a helyeket - okuljanak belőle akár a magyarok is:

  Diamond club (II), Eden night Club (VI), Galaxia étterem, bár (V), La Dolce Vita (V), Mercy Club and Longue (VII), Nirvana Night Club (V), Pigall Night Club (V), Városközpont.

  Ez egy ingyenreklám volt azoknak a helyeknek, ahol 300 ezer forintba került az amerikai túristának az itala. Gondolom nem csak ő nem megy többé Magyarországra, hanem rokoni-, baráti köre sem, illetve valószínűleg publikálta az esetet az ottani médiában is.

  Gratulálunk az említett helyeknek! (mindez 2009-ben volt), bízunk benne, hogy azóta némelyiküket már bezárták, bár ez nem szokott probléma lenni. Az ilyen zsivány társaságok nem vesznek el és az érvényes törvényadta hézagokat kihasználva gyakorlatilag másnap ugyanott kinyitja egy teljesen más nevű műintézményét.

  . további csalási módszerek: svindlerek . home  Hugyos ország

  Láttatok-e már kültéri nyilvános vécét és megfigyeltétek-e már a környékét?
  WC használat 100-200 Ft és ott ül a vécésnéni a bejáratnál és lesi, hogy fizettél-e. Mindeközben a több óra alatt kifogy a papír és lehetetlen állapotok alakulnak ki.
  Pedig csak takarítania kellene, ez a dolga.

  Na és a környék: akinek nincs ennyi pénze a célra vagy sajnálja, az megkeresi azt a módot, mely lehetőséget biztosít dolga könnyítésére. Ez általában parkokban, kapualjakban történik.
  Aztán utána, másnap, harmadnap eszméletlen ammóniaszag terjed a környéken.


  Svájcban láttam két jó megoldást is, érdemes lenne nálunk is bevezetni:

  A baseli autópálya egyik pihenőjében fél Frank volt egy WC-használat, melyet egy pénzszedő kapunál kellet fizetni. Mögötte ott dolgozott serényen az afrikai leányzó és csilivili is volt a WC.
  A kellemes még az volt a dologban, hogy a kapott kis félfrankos cetlit bármire lefogyaszthattad a shopban.
  Brunyáltál is, ittál is és a WC is tiszta maradt.
  A másik Bern városában volt, ahol a templom mellet egy túristáknak felállított pösölde volt. Íme a foto:

  home    Mindenki telefonál

  Autóvezetés közben figyelted már a szembejövő járművek vezetőit? Hát csak nézd meg őket alaposan!
  Ugyanis mindenki telefonál, sőt lehet, hogy Te is közéjük tartozol.
  Telefonál még a szőke nő is beparkolás közben - mindeközben esetleg meghúzza a kocsidat.

  Ezidáig ugye 30 ezres volt a büntetés, de 2013-tól 70 ezerre emelték a tarifát.
  Ez egy elméleti összeg, hiszen nem látsz olyan rendőröket, kik bárkit is megállítanának, kikapnának a forgalomból. Ők ki tudja hol töltik a napjukat?
  Pedig a mostani rendőrök minimum érettségivel, illetve rendőrtiszti főiskolai végzettséggel rendelkeznek, több nyelven beszélnek és a hajdani rendőrviccek már egyáltalán nem jellemző rájuk.
  Emlékszem, mikor hajdanán megállítottak a rendőrök, csak úgy sugárzott róluk az értelem. De most, teljesen más a helyzet.

  Egyszer lemeszeltek, mert ott kanyarodtam fel balra nagy ívben a főútvonalra, ahol ez nem illik. Pechemre azonnal ott termett egy Octavia, letessékelt egy benzinkúthoz és kiszállt belőle négy fiatal rendőr.
  Na most mi lesz - gondoltam. A három fiú és egy csinos rendőrlány körbeállt és egyikük udvariasan elkérte az irataimat. Miután mindent rendben talált velem és a kocsival kapcsolatban is, udvariasan a tárgyra tért:
  Uram, ön vétett az érvényes KRESZ szabályok ellen, mert, ..... és felsorolta a három kihágásomat.
  Ekkor már gondoltam a pénzösszegre is, melyet fizetnem kell majd a tőlük kapott sárga csekkre.
  Viszont kellemesen kellett csalódnom a "Szolgálunk és védünk" felirattal ékeskedő fiatal szakemberekben, ugyanis szóvivőjük a következőket mondta:
  - Kérem a jövőben tartózkodjék az ilyen közlekedési kihágásoktól, mellyel veszélyhelyzetet idéz elő városunk közlekedésében!
  - Ezen kihágássorozatáért akár 40 ezer forintos helyszíni bírságot is kiróhatnánk Önnek és ezen felül még 3 büntetőpontja is bánná.

  A végén átnyújtotta papírjaimat és a következő szavakkal köszönt el:
  - További jó utat és balesetmentes közlekedést kívánunk!
  Visszaültek a Skodába és amilyen gyorsan ott termettek, ugyanolyan gyorsan el is viharzottak - én pedig még percekig a sokk hatása alatt voltam.

  Amit nem értek az egészben az az, hogy most vagy nagyon siettek valahová és nem volt idejük büntetéssel bíbeblődni, jegyzőkönyvet írni, stb, vagy pedig az ezen cikk elején már megfogalmazott nagy előrelépés következett be a rendőrségnél.

  Sajnos nem kérdeztem meg a nevüket és nem jegyeztem meg a kocsijuk rendszámát sem - így nem mentem el a Teve utcába és nem írtam elismerő levelet a belügyminiszternek.
  A belügyminiszter hőstetteiről egyébként olvashatsz még ezen oldal egyéb szócikkeiben is.

  . rendőrviccek home . szőkenős viccek . home  Nem is tudom, hogy van-e még egy ilyen nép a világon, kik úgy a legitim kormányzó párt tagjait, mint az ellenzék szorgalmasan hatalomra törekvő tagjait ilyen megalázó módon kifigurázzák.

  Mertek volna az ilyen hálátlan rajzolók annak idején szegény Kádár elvtársról, vagy az itt vendégeskedő baráti szovjet katonákról ilyen szennyet terjeszteni. Hát, megnézhették volna magukat.

  Most bezzeg az internetet, vagy a telefonos hálózatot arra használják, hogy a magyarokért a lelküket kilehelő szegény politikusokról emai-eket, sms-eket, sőt honlapokat szerkesszenek és terjesszenek.

  Itt van mindjárt az első ilyen mű, ahol szegény miniszterelnök úrnak valami feketén letöltött rajzolóprogrammal ilyen nagy ronda orrot hamisítottak.
  Mi őt már többször láttuk a TV-ben és neki kimondottan előnyös, vonzó az orra - még női szemmel is.

  home  

  Én már nem is kommentálom, hanem okulásképpen csak idemásolom azokat a tiszteletlen képeket, melyet a miniszterelnök úrról, illetve a pártjáról rosszat akaró emberek közzétesznek.

  home   home   home   home  


  Gondolhatod, hogy ezzel még nem fejeződött be a miniszterelnök úr ellen indított lejárató hadjárat. Miniszterelnök úr meglátogata a Csabai Kolbászfesztivált - ezzel növelve az esemény rangját, illetve utat is mutatott az ott induló versenyzőnek, valamint annak a sok bámészkodónak, akik jobb dolguk híján ott tátották a szájukat.

  Nézd meg ezeket az ocsmányságokat, melyek a miniszterelnök tekintélyét próbálják aláásni:

  home   home   home   home  

  Ugyanezek a tiszteletlen kalózok nem tisztelik a korábbi kormánypárt jelenleg ellenzékben kuksoló tagjait sem.

  Láttál már ilyet, hogy szegény sportos Ferencet így megalázzák az egész világ előtt?
  Neki talán nem jár meg a bowling-feelig? Azért, mert egyszer bevallotta, hogy "elqurtuk" még nem kéne lemondani a sportról.

  home   home   home  


  És most következzék az a csúcs, amit már súlyos börtönnel kellene büntetni:

  Ugyanezek a munkanélküli frissdiplomásokból lett kalóz Photoshoposok csinálhatták ezt az ocsmányságot. Hát hová süllyed a világ?
  Biztos vagyok benne, hogy nem eredeti a kép, hiszen az ábrázolt két politikus teljesen más testalkatú. Mondhatnám úgy is, hogy az "uru, meg a huru". Az egyik szerintem 160 cm lehet, a másik pedig 195 cm. Ezeket persze csak így messziről tippelem, hiszen ezen két nagy emberrel még nem találkoztam.

  home  


  Viccoldalaink

  homeA disznóölés humora

  About kúrás
  About sz@rás
  A puna vadászata
  Börtön viccek
  Brutális viccek
  Buziviccek
  Fa.. és pö..
  homeFingfelület   fingos viccek
  Heregyűjtemény
  Híres vazze-k, bazzegek
  Kakifajták
  Handycap viccek
  Kannibál viccek
  Minimum viccek (disznó szavak)
  Morbid viccek
  Pedofil és perverz viccek
  Skinhead viccek
  Szopós viccek
  Takony viccek
  homeViagra viccek
  WC viccek

 • Állatviccek
 • Agresszív kismalac viccek
 • Kakas viccek
 • Kutyás viccek 1-2
 • Macskahízlalás
 • Macskás viccek
 • Nyuszikás viccek
 • Rovarok, élősködők

 • Bíróság viccek
 • Gyermekdalok jogásznyelven
 • Ügyvéd viccek
 • Válóperes viccek


 • homeAnyósom temploma
  homeApáca viccek
  homeKatolikus viccek
  homeA rabbi és a medve
  homeZsidó viccek 1-2-3-4
  Férfi, nő, házasság viccek
 • A női lélek rejtelmei
 • Anyósviccek 1-2-3
 • A tökéletes nap
 • Egy férfi gondolatai
 • Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni
 • Férfiellenes viccek
 • Férfi lélek rejtelmei
 • Félrelépés, megcsalás viccek
 • Fogyókúrás viccek
 • Inflagranti viccek
 • Miért nem volt szex?
 • Mire gondol az első randi előtt?
 • Nagymama, nagypapa
 • homeNászéjszaka viccek
  homeRövid szerelmi történet
 • Nem kedveli a párját
 • Nőellenes viccek
 • Női igények
 • Példamondatok barátnőnek, feleségnek
 • Szexes viccek 1.2.3.4.
 • Szőkenős viccek 1-3
 • Társkereső hirdetések értelmezése

 • Foglalkozások
 • Jósnő viccek
 • Katonaviccek
 • Mérnök és munkás viccek
 • home Mikulás, télapó viccek
 • Paraszt viccek
 • Postás viccek
 • Prosti viccek
 • Rendőrviccek 1-2
 • Titkárnő viccek

 • Gyerekszáj viccek 1-2
 • Iskola, óvoda viccek
 • Móricka viccek 1-2

 • homeSport viccek
 • Horgász viccek
 • Vadász viccek


 • Kereskedelem, vendéglátás
 • Bolt, áruház viccek
 • Étterem, vendéglő viccek
 • Sörviccek
 • Szesztestvérek,
 • Szilveszter, újév viccek


 • Tömegközlekedés viccek
 • Autós viccek
 • Sü-sü-sü-sü (vasutasviccek)
 • Taxis viccek
 • Teherautó és kamion
 • Trabantos viccek
 • Vonatos viccek


 • Kiejtés angolul
 • Magyar dalok angolul
 • Magyarról angolra
 • Településeink angolul


 • Egészségügy
 • Koronavírus viccek
 • patikus viccek
 • A vizitdíj előnyei
 • Bolondok háza viccek
 • Fogorvosviccek
 • Nőgyógyász viccek
 • Nővérviccek
 • Orvosviccek 1-4
 • Sebészviccek


 • Politikai viccek
 • Elkúrtuk - polikai beszédek
 • Gyurcsány viccek
 • Magyarország
 • Orbán viccek


 • homeSzékelyviccek 1-2
  homeA Biblia cigányosan
  homeCigányviccek 1-6
  homeKolompárék építkeznek
 • Etióp viccek
 • Más nemzetek viccei
 • Orosz, szovjet viccek
 • Román viccek
 • Skót viccek


 • homeTalálós kérdések 1-5
  home Hogy hívják?
  homeHonnan tudod?
  home Milyen?
  home Nem értem
  home Különbség-hasonlóság

  Viccek tárgyakkal
  homeAsztal viccek
  homeKártya viccek
  homeÓvszer viccek
  homeSzekrény viccek
  homeTelefon-viccek
  home Buli-SMS-ek
  home Karácsony viccek
  home Viccek a pénzről
  home Tojás viccek

 • APEH (NAV)viccek
 • A pénzkiadó automatánál
 • Arisztid - Tasziló viccek
 • Beugratós viccek
 • Bölcsességek 1.
 • Chuck Norris viccek
 • Jean viccek
 • Kedves lányom!
 • Ketten beszélgetnek
 • Kínai fogamzásgátló
 • Nagy dumák
 • Nagy magyar égések
 • Nehogymár a ...
 • Önéletrajz
 • Peches viccek
 • Reklám viccek
 • Sivatag viccek
 • Viccek eseményekre
 • Viccek híres emberekről
 • Zenei viccek

 • home Locsolóversek 1-2-3-4
  home Új viccek, olvasmányok
  A nemzet gázszerelője

  A magyarok nagyon irigyek.
  Szegény Lőrincet (nem azt, aki a dinnyébe brunyál) az RTL Klub a "Nemzet gázszerelőjének" nevezte.
  Azért, mert neki egy kicsit jobban megy, mint a Szellőnek, vagy az Antóniának? Attól még beszélhetnének több tisztelettel az okos befektetőről!
  Szívem szerint legszivesebben megtiltanám nekik az ilyen gúnyos, irígy híreket!  G.ci

  Olyan gyakran látom a médiában az "Orbán egy g.ci" szöveget, hogy szégyen szemre meg kellett néznem az értelmező szótárban a jelentését.

  1. Sperma, ondófolyadék
  2. Rossz ember

  Hát, lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem egy délceg, köztiszteletben álló államférfira egyik sem jellemző .... vagy valaki megmagyarázná?

  Amit nem tudnak a magyarok

  A magyarokat megismerve már meg is fogalmazódik az emberben, hogy mik azok a dolgok, melyeket nem tudnak:

  Kultúráltan politizálni
  A politikai reklámokban eszméletlen gusztustalan módon becsmérlik az előző kormány, a mostani ellenzék tetteit.
  Ígérgetések, blöffök és hazugságok vezetik félre az egyszerű embereket a választások során, na és persze a kormányzási időszak alatt is.

  Itt már tejjel-mézzel folyó kánaán lenne, ha a győztes pártok valóban megvalósították volna az ígéreteiket. Ez természetesen mindegyik oldalra érvényes - nehogy valaki részrehajlással vádolja ezen sorok íróját.

  Itt jut az ember eszébe a következő örök érvényű vicc is:

  - Honnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik?
  - Mozog a szája.


  Németországban egyik választásnak az lett az eredménye, hogy versengő pártoknak kellett közös kormányt alakítani, együtt kormányozni.

  Nálunk is voltak már versengő pártoknak közös rendezvényeik (pl. Szegeden közösen tartottak várostakarítást, stb), de azért messze vagyunk még a nagykoalíciótól, ahol Feri, Viktor, Gordon, Laci, Attila közösen dolgozna, autópályákat építene, lecsökkentené a munkanélküliséget, európai szintűre emelné a béreket, a lustákat munkára ösztönözné, stb.


  Utat építeni
  No comment! A magyarok nem tudnak utat építeni.
  A "kátyúzás" a legfontosabb kifejezés a magyar útépítő iparban.

  Sokkal északabbra lévő országokban (pl. skandináv országok) miért nem teszi tönkre a tél, meg a nyár az utakat? Miért nem ismeri a holland nyelv a "kátyúzás" fogalmát?

  Magyarországon a vasúti sinnek az is rossz, ha meleg van és az is rossz, ha hideg van.
  Magyarországon a felsővezetékeknek úgyszintén az is rossz, ha meleg van és az is rossz, ha hideg van.


  Sorban állni
  Ha egy orosz, vagy német, de sorolhatnám a többi nációt is a boltban beáll a többi mögé, mert ő érkezett később.
  Nézd meg mit csinál a magyar!

  Nézd meg Ferihegyen a tülekedést, de megnézheted az autópálya dugóknál is, hogy a parasztja a leállósáv használatával szerzi meg tisztességtelen előnyét.  Hogy is van ez?

  A mostanság bevezetett, majd tovább növelt különféle kamatadók és tranzakciós illetékek szolgálnak arra, hogy a csökkenő adóbevételeket megnöveljék.
  habár ugye "DÜBÖRÖG A GAZDASÁG", mégsem jönnek a jövedelmek, nem folyik be az államkasszába az elvárt összeg.

  Ennek demonstrálását talán a legügyesebb módon a neten mostanság terjedő kis példa mutatja:

  Na akkor hogy is van ez?

  Tételezzük fel, hogy van 100 000 forintom, de nem akarom a pénztárcámban őrizgetni, mert momentán absztinens és antinicotinista leszek két hónapig.
  Beteszem a bankba, éves 4,5% kamatra (MNB irányadó), mondjuk pont két hónapra (61 nap).
  Ezalatt kamatozik 752 Ft-ot.
  Kamatadó (16%): - 120,33 Ft.
  EHO (6%): - 45,12 Ft.
  Marad (a tőkével együtt):100 586,55 Ft..
  Ezt felveszem, mert kell egy kis készpénz a pénztárcámba.
  Tranzakciós illeték (0,6%): - 603,52 Ft.
  Kezemben lesz két hónap után 99 983 Ft..
  Akkor most betegyem a bankba ezt a 100 000 Ft-ot két hónapra, vagy inkább ne?  Dübörög a gazdaság

  A média tele van a "Magyarország jobban teljesít", illetve a "Dübörög a gazdaság" hangzatos szlogenekkel.
  Tessék mondani, HOL? Esetleg Felcsúton, ahol a faluban - talán tudja az olvasó, hogy kinek a faluja - gigászi méretű sportkomplexum, stadion épül, miközben a magyar labdarúgás a béka feneke alatt kuksol.  27 százalékos ÁFA

  A bevezetett 27 százalékos áfáról is essék egy-két szó!
  Felháborodva nézegetjük az a web-en keringő táblázatot, amely az országok ÁFA-it rakja emelkedő sorba.
  Ha itt a nagyon szégyenletes helyen álló Magyarországot megnézzük, akkor most nem tudjuk melyik csoportba akarunk tartozni: a menő nyugati országok közé, vagy a rendszerváltó volt szocialista országok közé. Mi tulajdonképpen egyikhez sem tartozunk, mi nagyon rossz helyen állunk.

  Az is lehet, hogy ez a kimutatás hamis, félrevezető, hiszen egy ilyen jól teljesítő, dübörgő gazdasággal rendelkező ország jól működik.  Rezsicsökkentés

  A kormány 10 százalékkal csökkentette az áram, valamint a vezetékes gáz fogyasztói árát.
  Később kiterjesztette a palackos gázra is.
  Tervezik a szemétszállítás, a kéményseprés árának is a 10 százalékos csökkentését.

  Most jön a gondolkodó ember kérdése:
  OK, ez a fővárosi, illetve a nagyobb települések lakosainak valóban segítség. Segít a lakótelepeken lakó embereken, 10 százalék az valóban kimutatható 10 százalék.
  De mit érez ebből az a valóban szegény ember, aki szükséglakásokban, vályogházakban, putriban lakik és fával fizet. Soha nem látott gázt, esetleg villanyt, kukásautót és kéményseprőt.

  Elgondolkodott-e ezen az a nagy bölcs, aki így "támogatja" a népet?!  Tovább:
  home Főoldal
  home Humoroldal, viccek