Fogyókúrás módszerek

                                         

Fogyókúra zuhanyozással

Tusold magad karcsúra

A legtermészetesebb, semmi mellékhatással nem járó, olcsó módszer.

A módszer megértéséhez nem kell sok logika, nincs új ismeret. Egyszerűen az energiafelhasználásról van szó.
A test sokféle célra használja fel az energiáját. Ezek közül az egyik a hőháztartás szabályozása. Fogyásnál cél, hogy bármilyen módon megszabaduljunk a szervezetünkben főleg zsír formájában felhalmozott energiatartalákoktól.

Ha a bőrfelületet valamilyen módon hűtjük, akkor azt a veszteséget (hőveszteséget) a szervezetnek valamilyen módon azonnal pótolnia kell. Erre aztán úgy reagál, hogy egyrészt az azonnali égethetőt égeti el (szénhidrátok). Hosszabb távon azonban nincs más választása, minthogy a felhalmozott készletekhez, tartalékokhoz nyúljon és elkezdje égetni a felraktározódott zsírpárnákat.

Először bizony kellemetlennek tűnik a hideg zuhany, de ettől is ugrálunk, mozgunk. Ne legyünk puhányak - megéri.

Olvasói levél:

"Én nem vagyok kövér, de van rajtam egy kis súlyfelesleg. Nem fogyásra használtam, de hónapokig zuhanyoztam hidegvízzel, utána ruhakefével jól ledörzsöltem magam. Az egész napom jól indult, frissebb, energikusabb lettem jobb közérzettel, és mellékhatásként még fogytam is. Sajnos néhány hónapja abbahagytam, de hogy most olvastam róla újrakezdem. Mindenkinek merem ajánlani, aki néhány kilót szeretne leadni úgy, hogy közben jólérzi magát. Ki lehet egészíteni heti egy nap böjttel, amikor csak ásványvizet vagy gyógyteát iszunk (természetesen édesítés nélkül), és természetesen a mozgásról sem feledkezünk el. Ez nem drasztikus fogyókúra, még éhezni sem kell, és közérzetünk is javul. Szerintem ez kevés fogyókúrára mondható el."
Tisztelettel: Klári

Tovább:             home Diétacentrum   home Napi pozitiv gondolatok

További oldalak:Eredmény:

Hirtelen látványos fogyást ne várjunk a módszertől, de hosszabb távon biztosan hasznos a hidegvizes zuhanyozás!


A módszer kellemes "mellékhatása" a jó közérzet, a fitt érzés.

Tovább:
home Tartalomjegyzék
home Fogyókúrás módszerek
home Humoroldal, viccek

                                         
home - A kedvencekhez