Grocceni viccoldalai

A legújabb viccek


Orbán Viktor, Angela Merkel és az angol királynő találkoznak a pokolban.
Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, hogy mi történik az országban a távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet.
Amikor ezt látja, az angol királynő is megkéri az ördögöt, hogy hadd telefonáljon haza, és fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló számlát.
Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt mondja, 25 forint lesz. Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás.
Mire az ördög:
Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok ÁFÁ-val, európabajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával, csipszadó, telefonadó, bankkártya adó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendőrökkel és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szűnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfoglalásával, a média korlátozásával, a felsőoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral ... stb.
Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba helyi tarifával lehet telefonálni.


Egy férfi levágott egy kövér borjút, meggyújtotta a grillt, és ezt mondta a lányának:
- Lányom, hívd meg a szeretteinket és szomszédainkat, hogy egyenek velünk...
A lánya utcára vonult, és azt kiabálta: - Segítsetek eloltani a tüzet apám házánál!
Néhány pillanatra, egy csapatnyi ember jött ki, a többi meg úgy tett, mintha nem hallotta volna.
Az emberek, akik jöttek, addig ettek, ittak, amíg elegük nem volt.
Az apa elképedt, és a lányához fordult, majd azt mondta: ′′ Azok, akik eljöttek, azokat még sosem láttam! Hol vannak a szeretteink, rokonaink, barátaink?
Azt mondta a lány: - Akik elhagyták otthonukat, hogy segítsenek nekünk eloltani a házunkban a tüzet és nem a buli miatt, ezek érdemlik meg a nagylelkűségünket és a vendégszeretetünket!
Konklúzió: Ki nincs veled egy nehéz pillanatban, ne nevezd barátnak, testvérnek, családtagnak... Mert ők azok, akik a nehéz időkben nevetnek rajtad, és nem érdemlik meg a kedvességed, nagylelkűséged, figyelmed!


Meghal Orbán, menne már a mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és azt mondja neki!
– Hát, eléggé félrevezető életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy loptál, csaltál, hazudtál. De van egy lehetőséged. 1 napot el kell töltened a pokolban, egyet a mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idők végezetéig.
Így is lett. Orbán lemegy körülnézni a pokolba. Ott az összes cimborája, pálinkáznak, disznót sütnek, fociznak. Nem akar hinni a szemének.
Miután eltöltött egy napot, felnéz a mennybe is. Látja, hogy hatalmas békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen működik az ott levők teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter:
– Nos, hol szeretnél élni?
– Hát, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom.
– Rendben, legyen hát.
Lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput, ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétből esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik.
Odafordul Luciferhez.
– Lucifer bátya! Tegnapelőtt nem ez volt itt!
– Ja, kérem, az volt a kampány, aztán választottál; ezek pedig itt a reformok ...Tovább:
home FőoldalViccoldalak
Új bejegyzések, receptek

home Bográcsos csülökpörkölt
home Berhidai birkapörkölt
home Macsánka (nógrádi roma paprikás krumpli)
home Litéri birkagulyás
home Bivalyszalámi
home Apám kolbásza 2008.
home Apám kolbásza 2009.
home Apám kolbásza 2010.
home Roma káposztás kocka
home Áruházi kocsonya
home Cigánykocsonya
home Sajtos rizsgolyók (Suppli al telefono)
home Cigánytüdő
home Vörösboros szalámi
home Cecei kolbász
home Stifolder 4. (fekedi)
home Szalámitál 2.
home Téliszalámi 2.
home Bakonyi parasztsonka

Nem értem

homeFrissítés (receptek)

home Bográcsételek
home Cigány (roma) receptek
home Bárányreceptek

Az összes oldal ABC-ben
home Az összes recept ABC-ben